Yoga by Maaike

Voor meer balans & minder stress

Yoga by Maaike

Waarom kundalini yoga?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de lessen worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, mantra’s en meditatie gecombineerd. Je werkt zo fysiek aan je lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. Door tijdens de yogalessen je grenzen op te zoeken leer je om beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in het dagelijkse leven. Kundalini Yoga is een yogavorm die snel resultaat geeft. Door de combinatie van yogahoudingen, ademoefeningen, mantra’s en meditatie ontstaat een krachtige vorm van yoga. De verschillende onderdelen versterken elkaar.

Yogahoudingen

Z

Ademoefeningen

Meditatie

Maaike-Dijkstra

LESTIJDEN

 

Maandag 18.45 – 20.00 uur online
Woensdag 19.00 – 20.00 uur Ede, live les
Vrijdag 19.30 – 21.00 uur Veendam, live les

FREQUENTIE

 

Maandag Online, via Zoom wekelijks
Woensdag Ede, live wekelijks
Vrijdag Veendam, live 1 x per maand

Instromen gedurende de lessenserie is prima, mits er plaats is. Je betaalt dan alleen voor de resterende lessen van het lopende seizoen.

Effecten van yoga

Je werkt zo aan je fysieke lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. De lessen hebben direct positief effect op alle systemen in het menselijke lichaam (zenuwstelsel, immuunsysteem, hormonen- en kliersysteem, bloedsomloop, luchtwegen en spijsvertering). Je krijgt meer energie, voelt je meer ontspannen, wordt fitter en flexibeler, slaapt beter en voelt je meer in balans.

De yogalessen duren 60 of 75 minuten. De lessen worden meestal op de volgende manier opgebouwd.

  • Warming up
  • Oefenserie of kriya
  • Ontspanning
  • Meditatie
Tools voor het dagelijkse leven

In de yogalessen ontwikkel je praktische tools om met stress en andere zaken in het dagelijkse leven om te gaan. Je leert hoe je meer vanuit ontspanning kunt handelen. En hoe je je vitaal kunt blijven voelen.

Elke les heeft direct een positieve impact op je gezondheid. We trainen ons lichaam en onze geest en maken die sterker en flexibeler en geven die vernieuwde energie. We doen praktische oefeningen om onze gezondheid te versterken en om dit ook vast te houden.

Stress gerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Kundalini Yoga (byMaaike) doet mij heel goed. Het dynamische van deze vorm van yoga past goed bij mij. Het haalt de onrust uit mijn lijf. De meditaties geven mij de rust in mijn hoofd en halen een boel spanning weg. Stress gerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon! Deze yogavorm zorgt ook voor een goede workout!

MADELEINE – DEELNEMER YOGA RENKUM

 

Rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf

‘Na de eerste proefles was ik eigenlijk al om. Ondanks mijn drukke leven, had ik rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf! Ik kan dit iedereen aanraden!’

H. – DEELNEMER YOGA RENKUM

Goed geslapen sinds lange tijd

‘Ik heb voor het eerst in lange tijd weer goed geslapen.’

ANNIE – DEELNEMER YOGA VEENDAM

Maaike Dijkstra

Yogadocent

Ik ben Maaike Dijkstra. Woonachtig in Ede, Gelderland en sinds 2015 actief beoefenaar van yoga. Yoga geeft mij meer energie, vertrouwen en een rustige geest.

Opmerkingen

  • Alle prijzen zijn inclusief btw.
  • Instromen gedurende de lessenserie is prima, mits er plaats is. Je betaalt dan alleen voor de resterende lessen van het lopende seizoen.
  • De bedragen graag vooruit per bank betalen.
  • Gemiste lessen worden niet terugbetaald, maar kunnen binnen het lopende seizoen worden ingehaald op een ander moment in overleg.
  • Bij onvoorziene omstandigheden kan een live (online) les worden omgezet naar een (vooraf opgenomen) online les.
  • Losse les buiten abonnement geldt alleen voor de wekelijkse lessen (nvt op de lessen in Veendam).

Data yogalessen mei en juni 2022

Data online lessen

 Wekelijks maandag online

2 mei 23 mei 13 juni
9 mei 30 mei 20 juni
16 mei 7 juni 27 juni

 

Data Ede yogalessen

 Wekelijks woensdagavond live

1 juni 8 juni 15  juni

Data Veendam yogalessen

 Elke maand op vrijdag

20 mei 10 juni

Contactformulier