Coaching by Maaike

Voor meer balans in je dagelijke (werk) leven

Coaching by Maaike

Waarom coaching met yoga?

In de coachingstrajecten combineer ik coaching en yoga. De onderwerpen kunnen uiteenlopen van lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn of iets anders. Zaken waar je tegen aanloopt in je werk of relatie. Stress, ambities, wensen en verlangens. Kortom als je je bevindt op een plek in je leven maar wilt graag naar een andere plek dan ben je op het juiste adres.

Cadeau aan jezelf

Blokkades overwinnen

l

Doelgericht stappen zetten

Voor wie is dit?

Herken je deze vragen / deze gevoelens?
  • Ik wil graag een stap maken in mijn leven maar hoe kan ik dit doen?
  • Doe ik wel hetgene waar ik blij van wordt?
  • Wat vind ik belangrijk in het leven?
  • Ik voel me vaak gestresst maar weet niet hoe ik de oorzaak kan aanpakken.
  • Ik heb vaak lichamelijke klachten en heb het idee dat die door iets anders worden veroorzaakt.
  • Er zijn een aantal zaken in je leven die je wilt oplossen, waar je anders tegenaan wilt kijken.
  • Je wilt graag belans vinden tussen werk en privé.
  • Je voelt je soms leeg van binnen.

Maaike is een warme vrouw met een hele open en frisse kijk op het leven en zo heb ik ook haar coaching ervaren. Ze gaf me het gevoel dat ze me echt zag en blies als het ware een frisse wind door bepaalde zaken waarin ik vast zat. Na het gesprek voelde ik ge-uplift en was er een last van mijn schouders.

Tessa

Utrecht, Dieet van de liefde

Ik heb coaching van by Maaike ontvangen wat voor mij zeer waardevol was. Ze weet precies mijn krachten en valkuilen helder te krijgen. Hierdoor heb ik belangrijke stappen in mijn proces kunnen zetten. Maaike oordeelt niet, heeft een liefdevolle & open houding, is op een fijne manier open en spiegelend tegelijk. De combinatie van yoga oefeningen en coaching vond ik heel fijn en een grote toevoeging. Ik raad van harte een traject bij haar aan!

Maaike de Groot

Sacred Feminine

Een combinatie van coaching met yoga, de energiestromen in je lichaam en ademhalingsoefeningen. Heel erg fijn. En Maaike voelt precies aan wat je nodig hebt.

Anne Mathijssen

Ga het aan

Vraag een gratis intake coaching aan

Heb je interesse om een gratis intake yoga coaching met mij te doen? Dan is dit je kans! Schrijf je hier in, en ik neem contact met je op.

Contactformulier